Shadowlands Terrorists

De Shadowlands Terrorists staan internationaal bekent om hun energieke, harde en ruwe hardcore. Ben je fan van de Shadowlands Terrorists? Dan heb je natuurlijk merchandise van deze legendes nodig. Ultimate House Merchandise heeft een breed assortiment aan hardcore merchandise, waaronder merchandise van de shadowlands terrorists. Get it now bij Ultimate House Merchandise.

 

Shadowlands terrorists merchandise

Weekendje naar masters of hardcore, Shadowlands Rave, Digital Overdose, Hellraiser, Thunderdome of Defqon-1? Scoor met de merchandise van Shadowlands, val op met een flag (van 100x150 cm), een T-shirt met de tekst “hardcore it’s my life, it’s my style” of een Shadowlands-aansteker. Je autosleutels niet kwijtraken terwijl je lekker staat te stampen? Koop dan een Shadowlands Terrorists key chain bij ons voor maar €4,99.

 

Zelfs voor de hardcore baby’s die thuis blijven hebben wij te gekke merchandise: een shadowlands terrorists romper in het zwart. Een fantastisch cadeau voor een kraamvisite of moeder-/vaderdag!

 

Kan je niet wachten tot het volgende feestje? Draai zelf!

Kan je niet wachten tot het volgende feestje en organiseer je binnenkort zelf een hardcore rave? Wij verkopen een slipmat voor onder je draaitafel met het logo van Shadowlands Terrorists, ideaal om je platenspelers op te frissen. Alleen voor de ultieme hardcore DJ’s die weten wat feesten is.

 

Ultimate House Merchandise

Ultimate house merchandise heeft hardcore in het bloed zitten. We bieden producten waar we zelf trots op zijn. Voor gabbers door gabbers! Waarom je het beste op Ultimate House Merchandise kunt bestellen?

 

  • We hebben een breed assortiment: een aanbod van meer dan 25.000 items;
  • We bieden exclusieve items;
  • Scherpe prijzen;
  • Producten van hoge kwaliteit;
  • We bieden artikelen die goed te combineren zijn;
  • Assortiment voor heren/dames en unisex items;
  • We zijn zelf 100% hardcore.

 

Shadowlands vintage

Op zoek naar vintage t-shirt van shadowlands? Ook die hebben wij in ons assortiment. Hardcore (vintage) wil never die! Rave ze!


VAN  
TOT  
^ Naar boven