Australian Merchandise

Op deze pagina vind je Australian Merchandise. Een kledingmerk dat niet meer weg te denken is uit de hardcorescene. In het begin van de jaren 90 zijn gabbers het merk gaan dragen en vandaag de dag is het merk nog steeds prominent aanwezig op hardcore feesten. Op zoek naar deze kleding? Wij verkopen de echte merchandise van Australian hier.

 

Voordelen australian merchandise

Lekker hakken op Masters of Hardcore, Thunderdome of een ander feest? Dan is Australian Merchandise de perfecte kleding. Doordat het merk Australian oorspronkelijk gemaakt is voor de tennissport is de kleding van lichte stof. Daardoor zijn de trainingsbroeken, T-shirts en jacks erg comfortabel. De kleding zit los op de huid en is zweetabsorberend. Ideaal tijdens het hakken. Daarnaast ziet de kleding er natuurlijk ook gewoon goed uit en is er een breed assortiment verkrijgbaar. Dit zorgt ervoor dat je lekker kan mixen met de kledingstukken en elke partydag een andere outfit aan kan trekken.

 

Trainingsbroeken

Vooral de trainingsbroeken van Australian Merchandise zien we veel. De trainingsbroeken zijn te herkennen aan de zwarte streep die aan de zijkant van de broek van boven naar beneden loopt. Hiernaast is het iconische logo van Australian Merchandise op elk kledingstuk aanwezig. Dit is een kangoeroe. De kleding online bestellen? Let dan goed op dat je niet de neppe versie van dit merk koopt. Bestel bij ons en je bent er zeker van dat je betaalt voor het echte merk.

 

Ultimate House Merchandise

Bij Ultimate House Merchandise snappen wij dat je hardcore wilt uitstralen op een feest. Gewoon omdat het in je bloed zit. Op onze website vind je daarom meer dan 25.000 producten voor scherpe prijzen. Naast kleding hebben we bij Ultimate House Merchandise ook genoeg accessoires in ons assortiment. Armbandjes, riemen, aanstekers, vlaggen, je kunt het zo gek niet bedenken. Neem een kijkje en bestel!

^ Naar boven